“Infusió camamilla amb un toc de llimona”

           8, 15, 22, 29 de maig del 2024 de 17h a 19h (comunicació en castellà)

Si et vols apuntar escriu-me

ESSÈNCIA…

Aquest format de formació va neixer fruit de la vivència del confinament (abril del 2020) però es manté bategant per totes aquelles mestres que el format telemàtic acull la seva necessitat i possibilitat de formació (per aquest motiu algunes de les seves edicions són transmeses en castellà… desitjo que això no sigui un impediment per a tu).

NATURALESA DE LA FORMACIÓ…

Us ofereixo una formació especial, en línia, que es dividirà en quatre sessions de 2h cadascuna. El total d’hores de la formació serà de 8h (No reconeguda). En aquest format uniré la presentació de materials i propostes amb la justificació pedagògica de tot allò exposat així com acolliré els dubtes que puguin sortir en el grup.

Serà una formació en viu a través de la pantalla, que vull dir, no us ofereixo un curs gravat ni gravaré cap de les sessions… tot el que ofereix el moment  de trobada seran les llavors que es rebran tot i que us enviaré les fotografies dels materials presentats a cada sessió per a que pogueu prendre apunts, anotacions o reflexions al costat de cada recurs .

Tenyiré sense dubte la formació de la meva essència fent-la vibrar amb la cura que sempre poso en la meva tasca com a especialista en la didàctica de les matemàtiques.

OBJECTIUS NO REDACTATS EN INFINITIU…

Un recorregut pels blocs de continguts del Segon Cicle d’Educació Infantil descobrint propostes i materials que ofereixin comprensió a tots aquells continguts que immersos en interessants i boniques propostes s’ompliran de realitat.

Voldria aportar-te coses noves, inspirar-te i omplir-te de l’alegria de qui gaudeix creant propostes, espais i processos matemàtics.

CONTINGUTS QUE ET MOSTRARÉ…

  • El pas de la numeració qualitativa a la numeració quantitativa.
  • La descoberta dels símbols matemàtics que permetran escriure i llegir amb comprensió lectora les frases matemàtiques.
  • Propostes de mesura dins del dia a dia dels infants.
  • La geometria del repte més enllà del triangle, el cercle i el rectangle.
  • El món dels problemes a infantil es converteixen en històries matemàtiques totalment sensorials.
  • Pinzellades d’avaluació

PART ADMINISTRATIVA…

Si t’agradaria fer aquesta formació o et neix algun dubte concret sobre ella envia’m un correu a laragimenezbarragan@gmail.com

Grup màxim de deu mestres.

Preu de la formació 80€