En cas que estigueu interessats en fixar alguna formació o assessorament per a la vostra escola escric aquest document perquè pugueu valorar-ho amb més informació.

  • Jo preparo les sessions de dues hores amb els materials i les propostes havent parlat prèviament de quines són les necessitats, moments d’escola, cicles a observar, blocs de continguts etc.

Aquesta conversa (molt millor via zoom o telefònica 655 92 04 30) em permet que el disseny de la formació s’ajusti al màxim a la vostra realitat i que en pugueu treure un profit màxim.

  • En cas que la formació la vulgueu reconèixer a través del Centre de Recursos Pedagògic de la vostra zona, tràmit que gestioneu vosaltres com escola, m’haureu d’explicar o dissenyar conjuntament, quin és el vostre model d’aprofitament de la formació. Això ho expresso perquè acabada la formació jo hauré de signar l’acta d’assistència i el compliment de cada assistent envers aquesta tasca.
  • Actualmet la formació mostra dues modalitats valorades ambdues de manera molt positiva per diverses escoles.

Formació presencial: Jo arribo cap a les 16h al centre per descarregar i preparar l’espai amb els materials i propostes i la formació pren vida de 17h a 19h.

En aquest espai de temps, els mestres, compartint un mateix espai podeu descobrir els materials en directe acompanyats de les meves explicacions.

Sempre recomano, llevat d’algunes formacions especials, que tots els mestres assisteixin a tota la formació ja que d’aquesta manera podreu acceptar conjuntament acord de centre, compartir una mirada comú, mirar els desitjos i resistències de tot l’equip i anar creant línia d’escola (això no passarà dins de l’horari de formació sinó fora d’aquesta).

Aquesta modalitat només és possible en cas que l’escola que la demani estigui com a màxim estricte a 1h de casa (El Masnou, Maresme)

Formació en línia: La formació es fa a través del programa de reunions virtuals Zoom des on us mostro amb tot detall tots els materials i propostes que jo hauria dut a la vostra escola.

Amb aquesta opció us ofereixo la gravació de cada sessió així com les carpetes amb les imatges de tot el material i propostes mostrats perquè els pugueu reproduir sense cap limitació. Aquest material és molt valuós per a escoles amb moviment important de claustre ja que ofereix continuïtat a l’empenta que genera la formació i de manera senzilla inclou l’acompanyament del professorat nou o substitut.

Aquest format disminueix en part la unió que acostuma a oferir la formació presencial. Així que les reunions d’equip, fora de la formació, són molt importants per prendre acords de centre i el disseny de la línia d’escola.

  • L’import de cada sessió és de 200€ on caldrà afegir els gestos de l’aparcament en cas que la formació sigui presencial en un barri on no hi hagi més remei que l’estacionament en un pàrquing privat.

  • Els dies de formació presencial són dilluns i dimarts de 17:00 a 19:00 i de formació en línia dilluns, dimarts i dijous de 17:30 a 19:30 (permetent que els mestres arribin a casa per visualitzar les sessions des dels seus dispositius electrònics).

Compartit tots aquests punts i reflexions, només desitjo que la meva formació pugui arrelar dins de la vostra escola oferint-vos la alegria, la inspiració i la reflexió que cerqueu.

Actualment tinc l’agenda oberta i la tanco així que no queden més dates disponibles. Et recomano que si desitgeu fer la formació m’ho comuniqueu ja que us enviaré un mail quan aquesta es torna obrir normalment després de les vacances de primavera.

Lara Giménez Barragán