Infusió d’hibiscos amb canyella

                SENSE DATES PROGRAMADES

ESSÈNCIA…

I aquests dies en que cuidar-se i cuidar-nos està estrictament unit a quedar a casa i no relacionar-nos, de la manera que estem acostumats, em veig empesa a emprar una nova forma de seguir formant a les mestres i els mestres que tot i el moment present segueixen tenint el cor disponible a aprendre.

NATURALESA DE LA FORMACIÓ…

Us ofereixo unes formacions especials, en línia, que es dividiran en tres sessions de 2h cadascuna. El total d’hores de cada formació seran 6h. En aquest nou format uniré la presentació de materials i propostes amb la justificació pedagògica de tot allò exposat així com acolliré els dubtes que puguin sortir en el grup.

Serà una formació en viu a través de la pantalla, que vull dir, no us ofereixo un curs gravat ni gravaré cap de les sessions… tot el que ofereix el moment  de trobada seran les llavors que es rebran tot i que us enviaré les fotografies dels materials presentats a cada sessió.

Tenyiré sense dubte la formació de la meva essència fent-la vibrar amb la cura que sempre poso en la meva tasca com a especialista en la didàctica de les matemàtiques.

OBJECTIUS NO REDACTATS EN INFINITIU…

Un recorregut pels blocs de continguts del Cicle Inicial descobrint propostes i materials que ofereixin comprensió a tots aquells continguts que immersos en interessants i boniques propostes s’ompliran de realitat.

Voldria aportar-te coses noves, inspirar-te i omplir-te de l’alegria de qui gaudeix creant propostes, espais i processos matemàtics.

CONTINGUTS QUE ET MOSTRARÉ…

  • La descomposició i l’agilitat dels càlculs senzills.
  • L’estructura del nostre sistema numèric.
  • La manipulació i el pas a l’abstracció de la suma i de la resta.
  • L’estadística al Cicle Inicial.
  • Propostes de mesura on els números i les operacions troben escenaris plens de realitat.
  • La Geometria de l’espai i la forma.
  • Pinzellades d’avaluació

PART ADMINISTRATIVA…

Si t’agradaria fer aquesta formació o et neix algun dubte concret sobre ella envia’m un correu a aprenentamblesmans@hotmail.es

Grup màxim de deu mestres.

Preu de la formació 60€