Noves dates a partir del setembre (si t’interessa escriu-me)

ESSÈNCIA…

Aquest format de formació va neixer fruit de la vivència del confinament (abril del 2020) però es manté bategant per totes aquelles mestres que el format telemàtic acull la seva necessitat i possibilitat de formació.

NATURALESA DE LA FORMACIÓ…

Us ofereixo una formació especial, en línia, que es dividiran en quatre sessions de 2h cadascuna. El total d’hores de la formació serà 8hores (Aquesta formació no està reconeguda pel Departament d’Educació. Si per a tu aquest factor és important et recomano que miris la formació La matemàtica que s’aprèn tocant que faig des de SENDA la qual gaudeix d’aquest reconeixement). En aquest format uniré la presentació de materials i propostes amb la justificació pedagògica de tot allò exposat, així com acolliré els dubtes que puguin sortir en el grup.

Serà una formació en viu a través de la pantalla, què vull dir?, no us ofereixo un curs gravat ni gravaré cap de les sessions… tot el que ofereix el moment  de trobada seran les llavors que es rebran tot i que us enviaré les fotografies dels materials presentats a cada sessió.

Tenyiré sense dubte la formació de la meva essència fent-la vibrar amb la cura que sempre poso en la meva tasca com a especialista en la didàctica de les matemàtiques.

OBJECTIUS NO REDACTATS EN INFINITIU…

Un recorregut pels blocs de continguts del Cicle Superior descobrint propostes i materials que ofereixin comprensió a tots aquells continguts que immersos en interessants i boniques propostes s’ompliran de realitat.

Voldria aportar-te coses noves, inspirar-te i omplir-te de l’alegria de qui gaudeix creant propostes, espais i processos matemàtics.

CONTINGUTS QUE ET MOSTRARÉ…

  • La comprensió dels ordre decimals i les seves relacions.
  • Propostes boniques i materials on les fraccions habiten el món de les mesures.
  • Materials i propostes per continuar experimentat amb tots els ordres numèrics i poder vincular amb el sistema mètric decimal.
  • La unió de la fracció, decimal i el percentatge dins de realitats matemàtiques com ara l’estadística i la probabilitat.
  • Propostes de mesura on la longitud, la massa, la capacitat, el volum, els angles, l’àrea i el temps envaeixen altres blocs de continguts i altres àrees del currículum.
  • La geometria com a eina de raonament sobre el volum i el pla.
  • Pinzellades d’avaluació

PART ADMINISTRATIVA…

Si t’agradaria fer aquesta formació o et neix algun dubte concret sobre ella envia’m un correu a aprenentamblesmans@hotmail.es

Grup màxim de deu mestres. Preu de la formació 80€