APARELLAMENT PER CORRESPONDÈNCIA (animal-so)

 

(Recomanat a partir de 2 anys)

 

Aquest material serveix perquè els més petits practiquin l’aparellament (unir dos objectes iguals o amb una relació única inexistent en els altres elements) .

 

El material consta d’unes caixetes de sons de diferents animals i per un altra banda les figures dels animalons. En el meu material he triat que els animals siguin de naturaleses diferents. Ex: el gat es un tampó de fusta, el gos és un animaló de corda, el gall és de metall…

 

Consisteix en escoltar un so d’animal i buscar quin animal dels que tenim parla d’aquesta manera. Així successivament amb la resta de sons i animals

 

APARELLAMENT DE SABATES

Amb les aportacions de les sabatetes dels primers dies de moltes famílies he construït aquesta col·lecció de sabates on els infants busquen les parelles i les endrecen dins les caixes amb separadors.

Hi ha de molt divertides, altres molt elegants, altres molt brillants… Els encanta als infants aquest material.

 


Com podeu deduïr segurament a casa vostre ja el teniu fet si empreu totes les sabates de la família.

Material inspirat en un exemple de la Llar d’Infants Londres (BCN).

APARELLAMENT D’IMATGES

La Silvia Miguel i L’Anna Salom m’han regalat aquests dos materials  fets amb làmines plastificades un és per aparellar papallones i un altre per aparellar obres d’art amb trocets de la mateixa.

El joc de les papallones és molt xulo perquè es juga amb una bona lupa… Els infants busquen la parella d’una papallona gran amb una idèntica de minúscula que per identificar-la caldrà emprar una lupa.

Amb els anys vaig trobar un altre amb la mateixa idea que era per aparellar diferents cristalls de neu amb el seu idèntic minúscul. 

Moltíssimes gràcies noies!!! 

MATERIAL MONTESSORI D’APARELLAMENT 

Maria Montessori ens torna a oferir una bona pila de materials interessantissims i de gran precissió per a fer aparellaments amb els nostres infants emprant tots els sentits… 

En deixo testimoni en base a una galeria d’imatges.

Resultat d'imatges de material montessori sensorial
Aparellament textura Montessori
Resultat d'imatges de material montessori sensorial
Aparellament rugositat Montessori

 

Imatge relacionada
Aparellament so Montessori
Imatge relacionada
Aparellament tèrmic Montessori