És uns delicades de material de fusta inspirat amb la talla de les figures de fusta i els tints naturals de la pedagogia Waldorf.
Quan el vaig veure a Pulula per primera vegada em va enamorar al instant… tant la presentació com la proposta d’activitat que planteja. (És un material car però molt interessant i recomanable per escoles).
Aquest material ofereix la presentació, sobre làmines transparents, de dues vistes d’un bosc. En aquestes làmines es troben representats la posició dels elements que hi ha al bosc.
Hi ha vuit produccions diferents, amb les seves dues vistes corresponents, i estan graduades per dificultat.
El joc planteja el repte de situar tots els elements representats en ambdues làmines sobre el pla on es col·loquen les deus vistes de tal manera que es compleixi el plantejament que ens ofereixen les vistes.

 

En un primer moment els infants acostumen a no tenir present el component de les diferents profunditats dels objectes sobre el pla, i  situen els objectes enganxats a una de les làmines on es veuen clarament representats. Aquestes posicions acostumen a crear opcions que concorden amb el que expressa l’altra vista.
És una proposta de joc especialment dedicada a Cicle Inicial de Primària.