DESITJANT QUE PEL CURS 2020 EN NEIXI UN ALTRA EDICIÓ.

La programació de l’Escola d’Estiu que es prepara i es mima fins al darrer detall des de SENDA vol oferir un ampli ventall de petites formacions que aborden recursos i transformacions necessàries per a caminar cap a un acompanyament dels infants cada vegada més i més conscient.

Us recomano que feu una ullada a la programació no sabràs què et crida més…..

Dins del preciós ventall de formacions trobareu dues sessions dedicades a l’acompanyament del desplegament del món matemàtic. L’he dividit en dues sessions cadascuna dedicada a un dels mòduls de la formació completa que s’imparteix al llarg del curs escolar.

8 Juliol de 10 a 14h Segon Cicle d’Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària.

De la noció de quantitat a la descoberta del llenguatge matemàtic i l’estructura del nostre sistema numèric. Tot acompanyat de materials i propostes que acaronen l’ànima de l’infant tot despertant els seu interès i necessitat de fer, tocar, explorar i gaudir desplegant-se.

Compartiré interessants propostes de mesura, estadística i geometria on els números prenen realitats infinites i permeten comprendre i raonar sobre el món proper i el món màgic.

8 Juliol de 16 a 20 h Cicle Mitjà i Cicle Superior de Primària.

Comprendre les operacions bàsiques i les seves particularitats a través de la manipulació permet crear imatges i representacions mentals que porten a una abstracció diferent a la que ofereix la memorització.

Compartiré propostes i recursos per acompanyar el desplegament del món matemàtic dels infants d’aquestes dues etapes de manera àmplia, estretament connectades a la realitat i que ofereixin vivències de raonament, descoberta i sorpresa.

A través dels materials, les propostes i les reflexions didàctiques podreu descobrir els recursos i la mirada que l’adult pot anar adquirint per a preparar vivències que abracin l’ampli món matemàtic que es desplega al ritme íntim de cada infant.

Si el teu desig és valorar si la formació anual pot ser un autèntic recurs per a tu o bé rebre tots aquests recursos per a iniciar o nodrir els teu fer… serà un plaer per a mi compartir el matí i o la tarda amb tu desitjant que t’emportis una estona matemàtica inspiradora i de mimada qualitat didàctica.

L’Escola d’Estiu es fa a SENDA. C/Josep Estivill 32 1r3a a Barcelona

La programació detallada i les inscripcions les podràs fer a través de cursos@sendabcn.com o www.sendabcn.com