CERRAR LA CAJA O TAMBÉ ANOMENAT 2 DA 2…
Abans de començar cal destapar tots els números movent les pestanyes de fusta.
El qui juga tira dos daus, suma els punts i a continuació ha de tapar dos o tres números que sumin el número que li ha sortit en els daus. 
Per exemple: si li ha sortit 3 i 6, pot tapar qualsevol de les següents opcions: 2 i 7/ 4 i 5/ 1 i 6 i 2, etcètera.
Torna a tirar els dos daus i continua fins que sigui impossible tapar els números que necessita per igualar els punts que li surten.
Es sumen els punts de tots els números que han quedat destapats i aquesta és la puntuació de cada jugador. El jugador amb menys punts guanya!
El joc es pot adaptar amb unes cartolines amb els nombres escrits i es van tapant amb les pedretes a mesura que van apareixent les possibles descomposicions. Fins hi tot a la terra d’un càmping hem jugat nosaltres…

 

HALLI GALLI
Joc de cartes amb quatre tipus de fruites que apareixen representades en quantitats diferents en cada carta.
Cada jugador gira una carta, seguint l’ordre de la distribució dels jugadors. Quan les cartes que estan a la vista mostrin exactament 5 peces de fruita del mateix tipus, el primer o primera jugadora que toqui el timbre obtindrà totes les cartes de la taula.
L’objectiu del joc és aconseguir el més gran nombre de cartes possible i automatitzar i agilitzar la descomposició del 5. 
El joc permet jugar també amb la descomposició del 6 i del 4.